BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
M2 Technical Topics > Mechanical Maintenance: Break-in | Oil & Fluids | Servicing | TSB | Recalls > Brown Spots/Leaks On Garage Floor

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-12-2019, 08:09 PM   #1
VFK_by_Midnight
New Member
VFK_by_Midnight's Avatar
11
Rep
12
Posts

Drives: BMW M2 Comp
Join Date: Jun 2019
Location: U.S.

iTrader: (0)

Brown Spots/Leaks On Garage Floor

Hey guys, I've got an M2C with <1k miles. Recently just noticed there were two new brown/rust colored spots that appeared on the garage floor, one on each side. They look to be roughly where the front wheels are (see attached pics).

Any idea what these might be? Brake fluid? Oil? Unfortunately I found these already dry. Can't seem to find the origin under the car either. Has anyone run into anything similar?
Attached Images
   

Last edited by VFK_by_Midnight; 09-12-2019 at 10:52 PM..
Appreciate 0
      09-12-2019, 10:22 PM   #2
tux2005
Second Lieutenant
Canada
146
Rep
246
Posts

Drives: 2017 M2
Join Date: Mar 2014
Location: Canada

iTrader: (0)

Could it be rain run-off water from the brake rotors? Have a look for any similar drips on the wheel rims?
Appreciate 2
      09-13-2019, 07:26 AM   #3
CTSean
Second Lieutenant
142
Rep
242
Posts

Drives: LCI BSM MT M2
Join Date: Dec 2018
Location: CT

iTrader: (1)

It does look like dirty water. wet it and see if you can wash it from the floor. If so it's definitely not something oil based.
Appreciate 1
      09-13-2019, 02:03 PM   #4
aguy
New Member
6
Rep
21
Posts

Drives: 2020 BMW M2 Competition
Join Date: Aug 2019
Location: Northwest US

iTrader: (0)

It's just rust from the brakes.

I have identical spots in my garage from pulling the car in wet after washing it.

Last edited by aguy; 09-13-2019 at 08:30 PM..
Appreciate 1
      09-13-2019, 04:02 PM   #5
VFK_by_Midnight
New Member
VFK_by_Midnight's Avatar
11
Rep
12
Posts

Drives: BMW M2 Comp
Join Date: Jun 2019
Location: U.S.

iTrader: (0)

Thanks guys, this makes sense as I've washed it a couple times & pulled it straight in afterwards. Just wanted to be sure it wasn't part of a larger issue.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:19 PM.




m2
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST